fc-falcon">emra shqip, emra per djem, emra per vajza, emra modern.

.

Emra DJEMT Origjina / Kuptimi. info | emra shqip, emra per djem, emra per vajza, emra modern.

Si ju duken emrat Siloria, Jolka, Andata, Daorsa për vajza? Po emrat Etrit, Jorik, Kail, Tedian për djem? Shikoni më poshtë një listë me plot 157 emra ilirë për vajza e djem.

Prandaj, duke marrë parasysh këtë, Telegrafi ju sjell qindra emra për meshkuj e për femra,.

Emri qe do te mbaje femija gjithe jeten duhet te kete nje kuptim te vecante edhe kjo i vendo. . 07-05-2006, 19:37 #1.

Fati i njeriut nderlidhet edhe me Emrin.

fc-falcon">emra shqip, emra per djem, emra per vajza, emra modern. Emrat e bukur dhe me kuptim të mirë, si çdo gjuhë tjetër, ka plot edhe në shqip, siç janë Ilir, Bekim, Besnik, Besmir, Sidrit, Agim, Alban, Ujëmal, Besa, Vesa, etj. 18 emra unik per djem.

. Kujdes: shkurtesa “ar.

.

Emra per Djem dhe Vajza.

Gjithashtu emra shqiptar, emra shqip modern,. Emra modern, emra shqip per djem dhe emra shqip per vajza jan dispozicion.

” do të thotë se është emër me prejardhje arabe, shkurtesa “per. ADAN-i.

.
.

Temat:.

.

Emri na përket ne, por përdoret nga ata që na rrethojnë, kështu që duhet njëfarë kujdesi kur bëhet fjalë. emra shqip, emra per djem, emra per vajza, emra modern. Gjithashtu emra shqiptar, emra shqip modern, emra musliman, emra femijesh, emra per femij.

Emri. Edi. Emra Modern Emra për Vajza dhe Djem 🍀. Emri na përket ne, por përdoret nga ata që na rrethojnë, kështu që duhet njëfarë kujdesi kur bëhet fjalë. Adhurim. emra shqip, emra per djem, emra per vajza, emra modern.

.

Zbulohet lista me emrat e veçantë ilirë, plot kuptim dhe histori. .

.

Abas.

.

Edi.

.